Minivesikirppu 1 (jakso 2) / syksy 2019

95,00 €
Tax excluded

Minivesikirppu 1: La klo 18.30-19.00 ja Su klo 15.30-16.00
Jakso 2: 5.10. - 17.11.2019 (10 kertaa)
Ei uimakoulua: 26.-27.10. syysloma, 2.-3.11. kilpailut

Minivesikirppu on tarkoitettu aroille ja/tai vettä pelkääville lapsille. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten leikkien kautta ja opitaan luottamaan veteen.

Huom! Lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta uimakoulun alkamiseen mennessä.

HUOM! Alennuskoodit toistuvuusalennuksen saamiseksi eivät valitettavasti toimi tällä hetkellä verkkokaupassa. Pyydämme maksamaan jaksouimakoulun normaalihinnalla, teemme teille palautuksen ilmoittautumisen käsiteltyämme.

Määrä
Saatavilla

Ensimmäisenä uimakoulupäivänä on alkuinfo puoli tuntia ennen uimakoulun alkua Raksilan uimahallin aulan portaiden juurella. Seuraavilla kerroilla kokoontuminen on noin 20 minuuttia ennen allasaikaa Raksilan uimahallin ala-aulassa, missä uimakoulun ohjaaja pitää nimenhuudon. Siirtyminen aulasta pukuhuoneisiin, suihkuun ja altaalle tapahtuu ryhmänä ohjaajan johdolla. Uimakoulun päätyttyä ohjaajat tuovat uimakoululaiset takaisin aulaan suihkun ja saunan kautta noin 20 minuuttia allasajan jälkeen.

Huoltaja voi antaa uimakoululaiselle luvan kulkea itsenäisesti pukuhuoneesta aulaan ja/tai uimakouluun. Voit ladata lomakkeen itsellesi verkkokaupasta minkä tahansa opetusaltaalla toimivan uimakoulun kohdalta ja täyttää sen valmiiksi. Täytetyn lomakkeen voit tuoda mukana uimakoulun ensimmäiselle kerralle tai lähettää sen skannattuna osoitteeseen toimisto@oulunlohet.fi.

Ilmoita mahdolliset sairaudet, joista uimaopettajien tulisi tietää, ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa "Syntymävuosi ja lisätiedot". Voit myös ilmoittaa tiedot jälkikäteen toimistolle sähköpostilla tai lähettämällä viestin verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kaikki uimakoululaiset ovat vakuutettuja seuran puolesta.

Mini 1/2