Meritähti / kevät 2019

145,00 €
Tax excluded

Meritähti: Su klo 17.30-18.00 (30 min)
Koko kausi 13.1. - 19.5.2019 (15 kertaa)
Ei uimakoulua: 24.2., 3.3., 7.4., 21.4.

Meritähti uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat käyneet Minivesikirppu-ryhmän vähintään kolmesti, mutta eivät ole päässeet vielä siirtymään Vesikirppuihin.

Määrä
Saatavilla

Ensimmäisenä uimakoulupäivänä on alkuinfo puoli tuntia ennen uimakoulun alkua Raksilan uimahallin kahvion perällä 2. kerroksessa. Seuraavilla kerroilla kokoontuminen on noin 20 minuuttia ennen allasaikaa Raksilan uimahallin ala-aulassa, missä uimakoulun ohjaaja pitää nimenhuudon. Siirtyminen aulasta pukuhuoneisiin, suihkuun ja altaalle tapahtuu ryhmänä ohjaajan johdolla. Uimakoulun päätyttyä ohjaajat tuovat uimakoululaiset takaisin aulaan suihkun ja saunan kautta noin 20 minuuttia allasajan jälkeen.

Huoltaja voi antaa uimakoululaiselle luvan kulkea itsenäisesti pukuhuoneesta aulaan ja/tai uimakouluun. Voit ladata lomakkeen itsellesi verkkokaupasta minkä tahansa opetusaltaalla toimivan uimakoulun kohdalta ja täyttää sen valmiiksi. Täytetyn lomakkeen voit tuoda mukana uimakoulun ensimmäiselle kerralle tai lähettää sen skannattuna osoitteeseen toimisto@oulunlohet.fi.

Ilmoita mahdolliset sairaudet, joista uimaopettajien tulisi tietää, ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa "Syntymävuosi ja lisätiedot". Voit myös ilmoittaa tiedot jälkikäteen toimistolle sähköpostilla tai lähettämällä viestin verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kaikki uimakoululaiset ovat vakuutettuja seuran puolesta.

Meritähti