Maksuehdot

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

Uimakouluihin ja vesipallokurseille (myöh. kurssi) ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan uimakoulu- tai kurssimaksu. Uimakoulut ja kurssit maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu tapahtuu verkkokaupassa Paytrail-verkkomaksupalvelun kautta, jossa voit valita maksuvaihtoehdoksi oman verkkopankkisi tai luottokorttisi.

 

HENKILÖTIEDOT

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään uimarin ja huoltajan yhteystiedot (huoltajan / ilmoittajan yhteystiedot kysytään ostotilanteessa). Tietojen käyttämiseen ja säilyttämiseen liittyvää lisätietoa löydät TIETOSUOJASELOSTEESTA

 

KURSSIVAHVISTUS

Paikka on vahvistettu heti kun maksu on suoritettu. Asiakkaalle tulee uimakoulusta vahvistus sähköpostiin, tämä voi joskus kestää hetken.

 

MUISTUSTUS KURSSISTA

Lähetämme tekstiviestin uimakoulusta noin viikko ennen uimakoulun alkua. Viestissä kerrotaan, milloin ja missä kokoonnutaan ensimmäisellä kerralla.

 

UIMAKOULUPAIKAN PERUMINEN JA MAKSUN PALAUTUS

Ilmoita uimakoulupaikan perumisesta aina joko puhelimitse (040 555 0679) tai sähköpostilla (toimisto@oulunlohet.fi tai info@oulunlohet.fi)

Maksun palautus:

*Kun maksettu uimakoulu tai kurssi perutaan 3 vuorokautta ennen alkua, palautamme uimakoulu- tai kurssimaksun vähennettynä toimiston käsittelykulut 5 €.
*Kun uimakoulu tai kurssi keskeytetään ennen puoltaväliä, palautamme uimakoulu- tai kurssimaksusta 50% vähennettynä toimiston käsittelykulut 5 €.
*Kun uimakoulua tai kurssia on käyty yli puolet, emme palauta uimakoulu- tai kurssimaksuja (tässä vaiheessa varalla olijaa ei enää voida ottaa tilalle).
*Kertapoissaoloista ei palautuksia (uimakoululaisen tai kurssilaisen ei tarvitse ilmoittaa kertapoissaoloja).

 

UIMAKOULUN TAI KURSSIN PERUMINEN SEURAN PUOLELTA JA UIMAKOULUPÄIVÄT

Ilmoitamme kurssiohjelmassa ja infotiedotteessa, milloin uimakouluja tai vesipallokursseja ei ole. Poikkeustapauksessa kerromme uimahallilla edellisellä tunnilla sekä sähköpostilla. Mikäli uimakoulu- tai kurssikerta joudutaan perumaan, järjestämme peruuntuneille tunneille korvaavan vuoron uimakoulun tai kurssin aikana. Mikäli korvaavan vuoron järjestäminen on mahdotonta, emme palauta kurssimaksuja meistä johtumattomista perumisista.

Jos uimakoulu tai kurssi joudutaan perumaan tai sitä ei järjestetä ollenkaan, ilmoittautuneille tiedotetaan asiasta sähköpostilla tai puhelimitse ennen uimakoulun alkamispäivää. Tarjoamme tällöin mahdollisuutta osallistua toiseen uimakouluun tai uimakoulumaksu palautetaan.


Mikäli sinulla tulee uimakouluihin liittyen jotain kysyttävää, voitte olla yhteydessä seuran toimistoon p. 040 555 0679 | toimisto@oulunlohet.fi.