UIMATAIDOTTOMILLE

MINIVESIKIRPPU
Minivesikirput ovat tarkoitettu aroille ja/tai vettä pelkääville 3-5 -vuotiaille lapsille. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten leikkien kautta ja opitaan luottamaan veteen. Huom! Lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta uimakoulun alkamiseen mennessä.

MERITÄHTI
Meritähti-uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat käyneet Minivesikirppu-ryhmän vähintään kahdesti, mutta eivät ole päässeet vielä siirtymään Vesikirppuihin.


VESIKIRPPU
Vesikirppu-ryhmät ovat tarkoitettu uinninalkeita opetteleville lapsille. Vesikirppu-ryhmään tullessa uimarin tulee pystyä ehdottomasti puhaltamaan ja kastamaan kasvot veteen, kastamaan korvat selkäasennossa, sekä liukumaan kasvot vedessä pitäen.
Huom! Lapsen tulee olla täyttänyt neljä vuotta uimakoulun alkamiseen mennessä.


PIKKU-LOHI
Pikku-Lohi-ryhmä on tarkoitettu 6-9 -vuotiaille uinninalkeita opetteleville lapsille. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten toimintojen kautta ja opitaan luottamaan veteen, sekä opetellaan uinninalkeita. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa.


LOHI
Lohi-uimakoulu on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille lapsille, joilla ei ole vielä uimataitoa, mutta pystyvät kastamaan korvat selkäasennossa, puhaltamaan veteen ja liukumaan kasvot vedessä pitäen. Uimakoulu pidetään opetusaltaassa.


UINNIN ALKEET OSAAVILLE

NORPPA
Norppa on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m alkeisselkää ja myyräuintia. Norppa-ryhmään tullessa uimarin tulee uskaltaa olla syvemmässä vedessä (opetusaltaan syvyys 0,6-1,2m).


DELFIINI
Delfiini on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m selkä- ja vapaauintia.


UIMATAITOISILLE


SAUKKO
Saukko on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 10m selkä- ja vapaauintia sekä alkeisrintauintia. Opetus on opetusaltaassa.

JATKORYHMÄT

Aloittavat jatkoryhmät: Lapsille, jotka osaavat uida 10m selkä- ja vapaauintia sekä alkeisrintauintia. Opetus on kuntoaltaalla.

Jatkavat jatkoryhmät: Lapsille, jotka osaavat uida 15m selkä- ja vapaauintia sekä alkeisrintauintia. Opetus on kuntoaltaalla.