UIMATAIDOTTOMILLE

MINIVESIKIRPPU

Minivesikirput ovat tarkoitettu aroille ja/tai vettä pelkääville lapsille. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten leikkien kautta ja opitaan luottamaan veteen.

VESIKIRPPU

Vesikirppu-ryhmät ovat tarkoitettu uinninalkeita opetteleville lapsille. Vesikirppu-ryhmään tullessa uimarin tulee pystyä ehdottomasti puhaltamaan ja kastamaan kasvot veteen, kastamaan korvat selkäasennossa, sekä liukumaan kasvot vedessä pitäen.

PIKKU-LOHI

Pikku-Lohi-ryhmä on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille aroille uinninalkeita opetteleville lapsille. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten toimintojen kautta ja opitaan luottamaan veteen, sekä opetellaan uinninalkeita.

LOHI

Lohi-ryhmä on tarkoitettu 9-13 -vuotiaille lapsille, joilla ei ole vielä uimataitoa. Uimakoulu pidetään opetusaltaassa. Lohi-ryhmään tullessa uimarin tulee pystyä ehdottomasti puhaltamaan ja kastamaan kasvot veteen, kastamaan korvat selkäasennossa, sekä liukumaan kasvot vedessä pitäen.


UINNIN ALKEET OSAAVILLE

NORPPA

Norppa-ryhmät ovat tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m alkeisselkää ja myyräuintia. Norppa-ryhmään tullessa uimarin tulee uskaltaa olla syvemmässä vedessä (opetusaltaan syvyys 0,6-1,2m).

DELFIINI

Delfiini-ryhmät ovat tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m selkä- ja vapaauintia.


UIMATAITOISILLE

JATKORYHMÄT

Lapset, jotka osaavat uida jo 10m selkä- ja vapaauintia sekä alkeisrintauintia. Lisätietoa jatkoryhmistä löydät täältä (vie pois verkkokaupasta)