UIMATAIDOTTOMILLE

MEDUUSA
Meduusat ovat tarkoitettu aroille ja/tai vettä pelkääville 3-5 -vuotiaille lapsille. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten leikkien kautta ja opitaan luottamaan veteen. Huom! Lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta uimakoulun alkamiseen mennessä. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa.

MERITÄHTI
Meritähti-uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat käyneet Meduusa-ryhmän vähintään kahdesti, mutta eivät ole päässeet vielä siirtymään Vesikirppuihin. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa.


VESIKIRPPU
Vesikirppu-ryhmät ovat tarkoitettu uinninalkeita opetteleville lapsille. Vesikirppu-ryhmään tullessa uimarin tulee pystyä ehdottomasti puhaltamaan ja kastamaan kasvot veteen, kastamaan korvat selkäasennossa, sekä liukumaan kasvot vedessä pitäen. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa.
Huom! Lapsen tulee olla täyttänyt neljä vuotta uimakoulun alkamiseen mennessä.


PIKKU-LOHI
Pikku-Lohi-ryhmä on tarkoitettu 6-9 -vuotiaille uinninalkeita opetteleville lapsille. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten toimintojen kautta ja opitaan luottamaan veteen, sekä opetellaan uinninalkeita. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa.


LOHI
Lohi-uimakoulu on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille lapsille, joilla ei ole vielä uimataitoa, mutta pystyvät kastamaan korvat selkäasennossa, puhaltamaan veteen ja liukumaan kasvot vedessä pitäen. Uimakoulu pidetään opetusaltaassa.


UINNIN ALKEET OSAAVILLE

NORPPA
Norppa on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m alkeisselkää ja myyräuintia sekä liukua oikealla lähtöasennolla veden pinnalla. Norppa-ryhmään tullessa uimarin tulee uskaltaa olla syvemmässä vedessä (opetusaltaan syvyys 0,6-1,2m). Uimakoulu pidetään opetusaltaassa.


DELFIINI
Delfiini on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m selkä- ja vapaauintia, alkeisrintauintia sekä liukua oikealla lähtöasennolla veden pinnan alla. Uimakoulu pidetään opetusaltaassa.


UIMATAITOISILLE


SAUKKO
Saukko on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 10m selkä- ja vapaauintia, alkeisrintauintia sekä liukua oikealla lähtöasennolla veden pinnan alla. Opetus on opetusaltaassa.

JATKORYHMÄT

Aloittavat jatkoryhmät: Lapsille, jotka osaavat uida 10m selkä- ja vapaauintia, alkeisrintauintia sekä liukua oikealla lähtöasennolla veden pinnan alla. Opetus on kuntoaltaalla.

Jatkavat jatkoryhmät: Lapsille, jotka osaavat uida 15m selkä-, vapaa- ja rintauintia sekä perhosuinnin alkeita. Opetus on kuntoaltaalla.