Usein kysytyt kysymykset:

Kysymys: Tarvitseeko verkkokauppaan rekisteröityä, jotta voin ostaa uimakoulu- tai kurssipaikan?

Vastaus: Ei tarvitse, mutta tämä on suotavaa, jos aiot ostaa kursseja tulevaisuudessakin. Rekisteröitymättömän asiakkaan täytyy syöttää aina omat tiedot ostovaiheen yhteydessä.


Kysymys: Miten löydän oikean kurssin verkkokaupasta sisäisen ilmoittautumisen aikana?

Vastaus: Sisäisessä ilmoittaumisessa kursseja ei voi löytää verkkokaupasta. Oikean kurssin voit löytää vain sinulle lähetetyn ennakkotiedotteen linkeistä.


Kysymys: Mihin uimakouluun minun tulisi ilmoittaa lapseni?

Vastaus: Jos lapsesi on osallistunut aikaisemmin meidän järjestämään uimakouluun, olet saanut uimakoulutodistuksen yhteydessä suosituksen seuraavasta ryhmästä. Jos olet ilmoittamassa lastasi ensimmäistä kertaa meidän uimakouluun, sinun kannattaa tutustua uimakoulujen kuvauksiin ennen ilmoittautumista. Jos et ole varma oikean tasoisesta uimakoulusta, ole yhteydessä uimakouluvastaaviin (uimakoulut@oulunlohet.fi)


Kysymys: Missä uimakoulut pidetään?

Vastaus: Kaikki Oulun Lohien järjestämät uimakoulut pidetään Oulun uimahallissa, Raksilassa.


Kysymys: Saako vanhempi olla mukana uimakoulussa altaan reunalla?

Vastaus: Vanhempi voi olla Minivesikirpuissa ja Vesikirpuissa mukana ensimmäisillä kerroilla. Lapsen tehokkaan oppimisen kannalta on kuitenkin parempi, että vanhemmat seuraavat opetusta kahviosta.


Kysymys: Kuinka pienen lapsen voin ilmoittaa uimakouluun?

Vastaus: Emme ota uimakouluihin alle 3-vuotiaita lapsia. Minivesikirppuihin alaikärajana on kolme vuotta ja Vesikirppuihin neljä vuotta.


Kysymys: Onko uimakouluissa kokeilukertoja?

Vastaus: Ei ole. Meillä ei ole valitettavasti mahdollisuutta järjestää erillisiä kokeilukertoja.


Kysymys: Voiko uimakoulupaikan perua, vaikka olen jo maksanut ilmoittautumisen?

Vastaus: Kyllä voi. Ilmoita perumisesta sähköpostilla (toimisto@oulunlohet.fi). Muista ilmoittaa perumisen yhteydessä myös osallistujan nimi ja ryhmä. Huomioithan, että kesken kauden tehdystä perumisesta emme hyvitä sinulle takaisin koko kurssimaksua. Lue lisää maksuehdoista.


Kysymys: En onnistunut saamaan uimakoulupaikkaa, mitä voin tehdä?

Vastaus: Ei vielä hätää, ilmoita osallistujan tiedot jonotuslistalle nettisivuillamme olevan lomakkeen kautta. Ilmoitamme sinulle, jos paikka vapautuu.


Kysymys: Milloin ilmoittautumismaksu palautetaan?

Vastaus: Palautamme maksusta joko kokonaan tai puolet, riippuen siitä missä vaiheessa kurssia ilmoitus perumisesta saapuu toimistolle. Palautuksista tehdään aina viiden euron vähennys käsittelykuluja. Lue lisää maksuehdoista.