Usein kysytyt kysymykset:

Kysymys: Tarvitseeko verkkokauppaan rekisteröityä, jotta voin ostaa uimakoulu- tai kurssipaikan?

Vastaus: Ei tarvitse, mutta tämä on suotavaa, jos aiot ostaa kursseja tulevaisuudessakin. Rekisteröitymättömän asiakkaan täytyy syöttää aina omat tiedot ostovaiheen yhteydessä.


Kysymys: Miten löydän oikean kurssin verkkokaupasta sisäisen ilmoittautumisen aikana?

Vastaus: Sisäisessä ilmoittaumisessa kursseja ei voi löytää verkkokaupasta. Oikean kurssin voit löytää vain sinulle lähetetyn ennakkotiedotteen linkeistä.


Kysymys: Mihin uimakouluun minun tulisi ilmoittaa lapseni?

Vastaus: Jos lapsesi on osallistunut aikaisemmin meidän järjestämään uimakouluun, olet saanut uimakoulutodistuksen yhteydessä suosituksen seuraavasta ryhmästä. Jos olet ilmoittamassa lastasi ensimmäistä kertaa meidän uimakouluun, sinun kannattaa tutustua uimakoulujen kuvauksiin ennen ilmoittautumista. -> uimakouluryhmien kuvaukset


Kysymys: Missä uimakoulut pidetään?

Vastaus: Kaikki Oulun Lohien järjestämät uimakoulut pidetään Oulun uimahallissa, Raksilassa.


Kysymys: Saako vanhempi olla mukana uimakoulussa altaan reunalla?

Vastaus: Vanhempi voi olla Minivesikirpuissa ja Vesikirpuissa mukana ensimmäisillä kerroilla. Lapsen tehokkaan oppimisen kannalta on kuitenkin parempi, että vanhemmat seuraavat opetusta kahviosta.


Kysymys: Kuinka pienen lapsen voin ilmoittaa uimakouluun?

Vastaus: Emme ota uimakouluihin alle 3-vuotiaita lapsia. Nuorimmat uimakoulun aloittaneet lapset ovat olleet 3-4-vuotiaita.


Kysymys: Onko uimakouluissa kokeilukertoja?

Vastaus: Ei ole. Meillä ei ole valitettavasti mahdollisuutta järjestää erillisiä kokeilukertoja.


Kysymys: Voiko uimakoulupaikan perua, vaikka olen jo maksanut ilmoittautumisen?

Vastaus: Kyllä voi. Ilmoita perumisesta joko sähköpostilla (toimisto@oulunlohet.fi tai info@oulunlohet.fi) tai puhelimella (040 555 0679). Muista ilmoittaa perumisen yhteydessä myös osallistujan nimi ja ryhmä. Huomioithan, että kesken kauden tehdystä perumisesta emme hyvitä sinulle takaisin koko kurssimaksua. Lue lisää hyvityksistä -> maksuehdot


Kysymys: En onnistunut saamaan uimakoulupaikkaa, mitä voin tehdä?

Vastaus: Ei vielä hätää, ilmoita osallistujan tiedot jonotuslistalle joko sähköpostilla (toimisto@oulunlohet.fi tai info@oulunlohet.fi) tai puhelimella (040 555 0679). Ilmoitamme sinulle, jos paikka vapautuu.


Kysymys: Milloin ilmoittautumismaksu palautetaan?

Vastaus: Palautamme ilmoittautumismaksut kokonaisuudessaan, jos rekisteröintisi ei ole tullut perille tai perut uimakoulu- tai kurssipaikan ennen aloitusta. Huomioithan, että rekisteröinti ei tule perille, jos et maksa ilmoittautumismaksua 30 minuutin sisään kurssin valitsemisesta ostoskoriin!