Uimakouluryhmät

Oulun Lohet tarjoavat Raksilan uimahallissa lasten uimakouluja eritasoisille ja eri-ikäisille lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Uimakouluissa opetetaan uinnin perustaidot koulutettujen ohjaajien johdolla. Vasta-alkaville/aroille on tarjolla Meduusa-, Meritähti-, Pikku Lohi- ja askeleen edistyneimmille uimareille Vesikirppu- ja Lohi-uimakouluja. Uimarin osatessa uida jo 5m on tarjolla Norppa- ja Delfiini-uimakouluja. Uimataitoisille on tarjolla Saukko ja siitä edistyympien uimakoulut löytyvät kohdasta jatkouimakoulut.

Uimakouluryhmät

Alatuoteryhmät

 • Meduusat

  Meduusa ryhmä on tarkoitettu aroille ja / tai vettä pelkääville 3-5 vuotiaille sekä kaikille alle 4 vuotiaille lapsille. Uimakoulussa tutustutaan veteen erilaisten leikkien kautta ja opitaan luottamaan veteen.

  Huom! Lapsen tulee olla täyttänyt kolme vuotta uimakoulun alkamiseen mennessä. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa.

 • Meritähdet

  Meritähti-uimakoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat käyneet Meduusa-ryhmän vähintään kahdesti, mutta eivät ole päässeet vielä siirtymään Vesikirppuihin. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa.

 • Vesikirput

  Vesikirppu-ryhmät ovat tarkoitettu uinninalkeita opetteleville lapsille. Vesikirppu-ryhmään tullessa uimarin tulee pystyä ehdottomasti puhaltamaan ja kastamaan kasvot veteen, kastamaan korvat selkäasennossa, sekä liukumaan kasvot vedessä pitäen. Uimakoulu pidetään kahluualtaassa.


  Huom! Lapsen tulee olla täyttänyt neljä vuotta uimakoulun alkamiseen mennessä.

 • Lohet

  Lohi-uimakoulu on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille lapsille, joilla ei ole vielä uimataitoa, mutta pystyvät kastamaan korvat selkäasennossa, puhaltamaan veteen ja liukumaan kasvot vedessä pitäen. Uimakoulu pidetään opetusaltaassa.

 • Norpat

  Norppa on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m alkeisselkää ja myyräuintia sekä liukua oikealla lähtöasennolla veden pinnalla. Norppa-ryhmään tullessa uimarin tulee uskaltaa olla syvemmässä vedessä (opetusaltaan syvyys 0,6-1,2m). Uimakoulu pidetään opetusaltaassa.

 • Delfiinit

  Delfiini on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 5m selkä- ja vapaauintia, alkeisrintauintia sekä liukua oikealla lähtöasennolla veden pinnan alla. Uimakoulu pidetään opetusaltaassa.

 • Saukot

  Saukko on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat uida 10m selkä- ja vapaauintia, alkeisrintauintia sekä liukua oikealla lähtöasennolla veden pinnan alla. Opetus on opetusaltaassa.

Suodattimet