Uimakoulut

Oulun Lohet tarjoavat Raksilan uimahallissa lasten uimakouluja eritasoisille ja eri-ikäisille lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Uimakouluissa opetetaan uinnin perustaidot koulutettujen ohjaajien johdolla. Vasta-alkaville/aroille on tarjolla Meduusa-, Meritähti-, Pikku Lohi- ja askeleen edistyneimmille uimareille Vesikirppu- ja Lohi-uimakouluja. Uimarin osatessa uida jo 5m on tarjolla Norppa- ja Delfiini-uimakouluja. Uimataitoisille on tarjolla Saukko, Aloittavat Jatkot ja Jatkavat Jatkot uimakouluja.

Uimakoulut

Alatuoteryhmät

  • Uimakouluryhmät

    Oulun Lohet tarjoavat Raksilan uimahallissa lasten uimakouluja eritasoisille ja eri-ikäisille lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Uimakouluissa opetetaan uinnin perustaidot koulutettujen ohjaajien johdolla. Vasta-alkaville/aroille on tarjolla Meduusa-, Meritähti-, Pikku Lohi- ja askeleen edistyneimmille uimareille Vesikirppu- ja Lohi-uimakouluja. Uimarin osatessa uida jo 5m on tarjolla Norppa- ja Delfiini-uimakouluja. Uimataitoisille on tarjolla Saukko ja siitä edistyympien uimakoulut löytyvät kohdasta jatkouimakoulut.

  • Jatkoryhmät

    Jatkoryhmissä harjoitusten pääpaino keskittyy uintitekniikoiden harjoitteluun sekä uintimatkan pidentymiseen. Omaa leikkiaikaa ja erilaisia yhteisiä leikkejä ei ole enää kuten aiemmissa ryhmissä.

    Aloittavat jatkoryhmät: Lapsille, jotka osaavat uida 10m selkä- ja vapaauintia, alkeisrintauintia sekä liukua oikealla lähtöasennolla veden pinnan alla. Opetus on kuntoaltaalla.

    Jatkavat jatkoryhmät: Lapsille, jotka osaavat uida 15m selkä-, vapaa- ja rintauintia sekä perhosuinnin alkeita. Opetus on kuntoaltaalla.

Tuotteita yhteensä 27 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 27 tuotteesta

Suodattimet